Interieur, ideeën, inrichting: woonkamer, badkamer, keuken... - Liever Interieur

Liever in
blog

De Liever Koffietafelblog

Iedere maandag, woensdag & vrijdag: een prikkelende interieurblog van het team achter Liever.
Met mooie meubels, groot beeld, vernieuwende visies & ideeën voor je interieur.

Breng meer kleur in je huis… Met een klein budget!

Is het vakantiegeld alweer op? Wil je toch nog een nieuwe draai aan je interieur geven? Hier wat tips om met weinig geld toch nog iets bijzonders te doen.

Steeds meer Nederlanders geven hun vakantiegeld helemaal niet aan vakanties uit, maar aan (bijvoorbeeld) meubels. Maar zelfs als je het wél aan vakanties uitgeeft, is het vakantiegeld tegen augustus toch vaak op. Wat dan als je thuis blijft in de zomer, en iets leuks met je huis wil doen? We verzamelden een aantal tips.

1. Zeg het met bloemen

Er is een reden dat bloemen al honderden jaren populair zijn: ze fleuren je huis op als geen ander, in elke kleur of kleurencombi die je maar wenst. Zet je bloemen op een strategische plek, bijvoorbeeld in het raam of de vensterbank waar het meestel licht de woonkamer in komt. Dit geeft gegarandeerd een fris, kleurig effect. En je kan ze elke week vervangen voor andere kleuren!

2. Leef je uit met accessoires

Accessoires is een verzamelnaam voor alles van objecten tot spiegels tot klokken tot kussens. Ze hebben gemeen dat je ze voor weinig geld in een heleboel verschillende winkels kan kopen, en dat je ze daarom ook prima regelmatig kan verversen. Denk hierbij aan kleurrijke smaakmakers:

3. Een likje verf doet wonderen

Een van de meest onderschatte trucs om je huis op te fleuren? De verfkwast. Tuurlijk, schilderen kost wat voorbereiding en je moet het wel netjes doen, maar het resultaat kan verbluffend zijn en een grote impact op de uitstraling van je huis hebben… Zelfs als je alleen maar je vanouds witte muren een verse laag wit geeft!

4. Hang iets nieuws op de muur

Met de digitale fotorevolutie is het supersimpel om je allermooiste foto’s levensgroot aan de muur te hangen. Een foto op canvas drukken is niet duur en ziet er gelikt uit. En voor hetzelfde geld kan je zelfs meerdere foto’s omzetten in posters, die je ophangt waar je wilt!

Tags: , , , , ,

Comments are closed.


blog rss feed