Interieur, ideeën, inrichting: woonkamer, badkamer, keuken... - Liever Interieur

Liever in
blog

De Liever Koffietafelblog

Iedere maandag, woensdag & vrijdag: een prikkelende interieurblog van het team achter Liever.
Met mooie meubels, groot beeld, vernieuwende visies & ideeën voor je interieur.

Verhuizen: hoe je het leuk maakt

Verhuizen is voor veel mensen een grote bron van stress. Maar als je het positief benadert, zie je al snel de voordelen. Zo kan je je hele huis opnieuw inrichten, op basis van de laatste trends en je actuele smaak!

Bij deze wat stijlideeën om je gedachten te laten gaan.

Minimalistisch

Met een minimalistisch interieur kun je heel eenvoudig rust en ruimte creëren in je nieuwe woning. Fraaie meubels en decoratieve stukken staan centraal in een minimalistische inrichting. Kenmerkend zijn de witte muren, die zorgen voor een moderne en rustgevende sfeer. Voor sommigen zal het misschien wat klinisch ogen, maar anderen zullen de eenvoud en stijl meer waarderen. Met een mix van verschillende kussens en textiel zorg je voor een comfortabele en warme sfeer in huis.

Natuurlijke elementen

Natuurlijke elementen geven een extra dimensie aan een kamer. Door hier en daar planten te plaatsen kun je de boel extra opfleuren. Zorg ervoor dat je overdag veel licht kan binnenlaten door de juiste gordijnen of jaloezieën te plaatsen. Natuurlijk daglicht beïnvloedt namelijk het comfortgevoel in huis.

Kleurgebruik

Wit is de basis voor een fris interieur. Ruimtes zullen groter ogen en andere kleuren zullen extra opvallen door de witte achtergrond. Je kunt de woning dus meer karakter geven door gebruik te maken van andere frisse kleuren. Het is raadzaam om niet teveel verschillende kleuren door elkaar te mixen. In het voorbeeld zie je dat er subtiel gebruik wordt gemaakt van de kleuren groen en blauw.

Oud meubilair hergebruiken

Je huidige meubels passen misschien niet in dit plaatje thuis. Ben je toch van plan om oude kasten, tafels, en stoelen mee te laten verhuizen door je ingehuurde clubje sterke mannen en vrouwen? Maak je dan geen zorgen. Met een likje verf geef je deze meubelstukken eenvoudig een moderne en frisse uitstraling.

Tags: ,

Comments are closed.


blog rss feed