Interieur, ideeën, inrichting: woonkamer, badkamer, keuken... - Liever Interieur

Liever in
blog

De Liever Koffietafelblog

Iedere maandag, woensdag & vrijdag: een prikkelende interieurblog van het team achter Liever.
Met mooie meubels, groot beeld, vernieuwende visies & ideeën voor je interieur.

Unieke schilderijen voor thuis of op de zaak

Het is 2018 – een nieuw jaar, maar de dagen zijn voorlopig nog kort. We zitten vaker binnen dus het is de hoogste tijd om die saaie en kale muren eens van wat sfeer en stijl te voorzien met een gaaf schilderij.

Een schilderij geeft een ruimte een bepaald gevoel. Welke uitstraling wil jij in je kamer? We geven graag een aantal leuke en unieke suggesties!

Wanddecoratie op plexiglas

Van oudsher wordt er geschilderd op een doek. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om kunst op plexiglas weer te geven. Een plexiglas schilderij creëert diepte en ruimte. Dit zorgt voor een erg bijzonder effect. Wat hier ook een rol bij speelt is de lichtinval op het schilderij. Op een zonnige dag komt er een andere glans van het schilderij dan wanneer het buiten bewolkt is. Dit geeft een schitterend gezicht met een erg mooi effect dat elke dag net iets anders is. Een geschikte plek voor dit model is dus een ruimte met veel licht zoals een woon- of eetkamer.

Aluminium schilderijen aan de muur

Naast plexiglas is aluminium ook een nieuwe trend om kunst op te vervaardigen. Wellicht is dit niet een materiaal dat je snel koppelt aan kunst, maar het geeft toch echt een stoer effect. Wat dit type uniek maakt is het 3D effect dat je er mee creëert. Maar dit is niet het enige productvoordeel van een aluminium schilderij. Want als je op voorhand denkt dat een aluminium schilderij erg zwaar is dan kom je bedrogen uit. Integendeel, een aluminium schilderij is juist heel stevig en ook nog eens erg licht. Driedimensionale degelijkheid voor de muur.

Prachtige foto kunst creaties

Omdat de kwaliteit van fotocamera’s steeds verfijnder wordt, is het ook voor ons ook mogelijk om deze haarscherpe beeltenissen op doek te drukken. Wat is er realistischer dan een professionele foto op groot formaat aan de muur te hangen? De heldere kleuren zorgen voor een eigen karakter en uitstraling dat deze schilderijen erg speciaal maakt. Het grote voordeel van deze foto kunst schilderijen is dat ze overal geplaatst kunnen worden. Je bent dus niet afhankelijk van een bepaalde lichtinval.

Dus is het tijd om jouw saaie muren eens onder handen te nemen? Durf te veranderen en geef je ruimte de uitstraling die het verdiend. Vooral met een trendy plexiglas, aluminium of foto kunst schilderij. Bij Schilderijenshop ben je aan het juiste adres voor al je schilderijen.

Tags: , ,

Reageer


blog rss feed