Interieur, ideeën, inrichting: woonkamer, badkamer, keuken... - Liever Interieur

Liever in
blog

De Liever Koffietafelblog

Iedere maandag, woensdag & vrijdag: een prikkelende interieurblog van het team achter Liever.
Met mooie meubels, groot beeld, vernieuwende visies & ideeën voor je interieur.

Kunstgras: laten leggen of zelf doen?

Houdt het ooit op? Waarschijnlijk niet. Je hele leven draait om het maken van keuzes. Van kleine keuzes zoals het kiezen van accessoires, tot grote keuzes zoals het kopen van een bank. En dan je tuin… Ga je voor echt gras of voor kunstgras?

Kunstgras versus ‘echt’ gras

Hoewel de meeste mensen denken dat het grootste verschil tussen echt gras en kunstgras hem zit in de uitstraling, is dit niet het geval. Beide opties hebben voor- en nadelen, terwijl ze steeds minder goed van elkaar te onderscheiden zijn. Meer en meer mensen kiezen voor kunstgras. Maar wat is nou de beste keus voor jou? Bepaal het zelf.

  • Liever een natuurlijke uitstraling of liever optimale leefbaarheid
  • Liever zelf onderhouden of liever gemak
  • Liever kwetsbaar of liever duurzaam
  • Liever kwantiteit of liever kwaliteit
  • Liever zelf verantwoordelijk of liever garantie

En uiteindelijk natuurlijk de belangrijkste vraag:

  • Liever echt gras of liever kunstgras

Zoals al eerder gezegd, zijn keuzes persoonlijk. Gezinnen met kinderen of huisdieren zullen misschien eerder kiezen voor kunstgras dan tuinmannen. Kunstgras leggen is niet zozeer iets waar je groene vingers voor moet hebben; integendeel, kluservaring is juist handig. Laat je niet leiden door meningen van anderen, maar ga voor hetgeen waar jij je het lekkerst bij voelt. Alleen dan kun je optimaal genieten van de heerlijk Nederlandse zomer. En dat verdien je!

Tags: , ,

Comments are closed.


blog rss feed